Onze werkwijze

Eenvoudig een afspraak

Je kan eenvoudig zelf een controle afspraak inplannen via onze digitale agenda. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bel daarvoor: 0182-555555.  Glimlach! Tandzorg heeft ruime openingstijden waarop je ons kunt bereiken. Is het voor jou niet altijd handig om overdag langs te komen voor een afspraak? Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op donderdagavond.

Snel geholpen

Onze slimme manier van werken zorgt ervoor dat je bij Glimlach! Tandzorg nooit lang hoeft te wachten. We beperken de wachttijd tot een minimum. Dat is bijna jammer, want de wachtkamers zijn zeer comfortabel.

Je angsten de baas

Ben je of zijn jouw kinderen zenuwachtig of bang voor het bezoek aan de tandarts? Laat dit ons weten. De leden van ons zorgteam zullen er alles aan doen in deze zenuwen of angsten snel en deskundig te verminderen.

Altijd up-to-date

Bij Glimlach! Tandzorg volgen alle medewerkers met regelmaat bij- en nascholing. Zo ben je ervan verzekerd dat je volgens de laatste inzichten geholpen wordt.

Voor de beste tandzorg

Op zoek naar een tandarts in Gouda? Bij Glimlach! Tandzorg ben je aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor reguliere tandzorg voor alle leeftijden, ook de aller kleinsten zijn welkom. Onze praktijk biedt je alles onder één dak. Voor mondhygiëne, doorzichtige beugels, implantaten en het veilig bleken van je tanden kan je bij ons terecht.

Wat wij te bieden hebben

De modernste middelen

Persoonlijk contact

Geen patiëntenstop