Tarieven

Glimlach! Tandzorg is de plek waar de klant verzekerd is van de beste en meest betrouwbare zorg voor zijn of haar mond.

Zo spreken we af wanneer een behandeling uitgevoerd wordt en wat u kunt verwachten op de korte en lange termijn. Duidelijk, helder en u weet waar u aan toe bent!

 

Tandarts tarieven 2022

De tarieven die Glimlach! Tandzorg hanteert zijn vastgesteld door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Klikt u hier de tarieven van 2022.

 

Niet nagekomen afspraak

Er wordt van u verwacht dat u uw afspraken nakomt. Indien dit niet lukt verzoeken wij u dit tenminste 24 uur van te voren, binnen onze werktijden, door te geven.

 

Een keer een afspraak vergeten kan gebeuren, daarom zullen wij, uit coulance, de eerste keer afwezig of te laat afmelden geen kosten in rekening brengen. Echter, is deze afspraak 30 minuten of langer, dan zullen we € 1,- per gereserveerde minuut in rekening brengen.

Wij hanteren de volgende tarieven:

  • Bij een 2e keer niet nagekomen afspraak zullen we € 2,- per gereserveerde minuut in rekening brengen.
  • Bij een 3e keer niet nagekomen afspraak zullen we € 2,- per gereserveerde minuut in rekening brengen.
  • Bij een 4e keer niet nagekomen afspraak zullen we € 3,- per gereserveerde minuut in rekening brengen.
  • Bij een 5e keer niet nagekomen afspraak zullen we € 3,- per gereserveerde minuut in rekening brengen.

Als er een nota volgt uit een niet nagekomen afspraak zullen alle verdere afspraken uit de agenda gehaald worden. De nota dient per PIN of overschrijving voldaan te worden voordat er vervolg afspraken gemaakt kunnen worden. Voor het maken van een nieuwe afspraak dient u zelf contact op te nemen met Glimlach! Tandzorg.

 

Tarieven Tandtechnisch Laboratorium

Wij werken met de volgende tandtechnische laboratoria samen. Afhankelijk  van het te maken werkstuk wordt er voorkeur gegeven aan een bepaald laboratorium.